AUTOD

Meie valikust leiate kauakestvad tooted auto klaaspindade (klaasid, peeglid jne) töötlemiseks. Klaaspindade katmine nanokaitsevahendiga tekitab klaasi pinnale õhukese, silmale nähtamatu kaitsekihi, mis kaitseb klaasi välismõjude eest ning ühtlasti muudab klaasi pinna vetthülgavaks (hüdrofoobseks). Selle tulemusena valgub vesi klaasilt maha ning vees sisalduv mustus ei setti klaasi pinnale. Seeläbi püsivad klaaspinnad kauem puhtad ning nende hilisem puhastamine võtab kuni 80% vähem aega, võrreldes töötlemata pindadega. Nanokaitse püsib klaasil pikema ajaliselt, kui seda tootega Repel värskendada.

JD Proficleani poolt pakutavad klaasikaitsetooted muudab eriliseks see, et Invisible Shield® klaasikatte leiutas Unelko Corporation omanik Howard G. Ohlhausen 1971. aastal Chicagos ja võttis sellele ka patendi (Rain-X® nime all). Seega tegemist on esimese ja originaalse nanotehnoloogial põhineva pinnatöötlustoodete tootjaga maailmas.

Unleko klaasikaitsetoodete sari koosneb kolmest tootest – Glass Scrub klaaspindade puhastamiseks ning ettevalmistamiseks, Invisible Shield PRO15 klaaspinnale nanotehnoloogilise kaitse tekitamiseks ning Repel pindade hilisemaks hoolduseks ja nanokaitse uuendamiseks.

Kodustes tingimustes on parim ning soodsaim valik Provision Tri Pack komplekt, mis sisaldab aineid pinna puhastamiseks, kaitsekihi tekitamiseks ja klaasi sisepinnalt udu tõrjumiseks.

15.00 + KM pdl
25.00 + KM pdl
4.50 + KM komplekt
7.50 + KM pdl