VANNITOAD

Sarnaselt klaaspindadega saab nanokaitsevahendiga katta ka vannitoa portselan, keraamika, roostevaba ja kroomitud pinnad, mis tekitab pindadele õhukese, silmale nähtamatu kaitsekihi. See kaitseb pinda välismõjude eest ning muudab pinna vetthülgavaks (hüdrofoobseks), mille tulemusena valguvad vesi ja mustus pinnalt maha (vees sisalduvad setted ei haaku pinnale). Töödeldud pind püsib kauem puhas ning selle hilisem puhastamine võtab kuni 80% vähem aega võrreldes töötlemata pinnaga.

Kergema mustuse eemaldamiseks on tootesarjast sobiv Limescale Remover või Glass Scrub. Kui pinnal on rohkelt setteid ja katlakivi, siis pigem puhastada tootega Taski Sani Calc. Puhas pind katta tootega Invisible Shield Standard, et tekitada pinnale kaitsev nanokiht. Igapäevaseks hoolduseks ja puhastuseks sobib toode Sani Shield, millel on ka desinfitseeriv toime, mis takistab ebameeldivate lõhnade ja hallitusplekkide teket. Nano kaitsekihi uuendamiseks töödelda pind üle aeg-ajalt tootega Repel.

Mugavaim viis koduse vannitoa töötlemiseks on valida ka valmis komplekt Bathroom Kit 3in1, mis sisaldab vajalikke aineid pinna ettevalmistamiseks (eelnevaks puhastamiseks), kaitsekihi tekitamiseks ja järelhoolduseks.

24.00 + KM komplekt
15.00 + KM pdl
9.00 + KM pdl
7.50 + KM pdl
10.39 + KM pdl